Beauty On | Kauneushoitola Joensuu

Vartalo

Vartalohoidot

Sokeroinnit

Sokerointi on karvanpoistomenetelmä, jossa ihokarvoja poistetaan sokerimassan avulla samaan tapaan kuin vahalla. Sillä voidaan poistaa ihokarvoja joka paikasta samoin kuin vahauksella.

Vahaukseen nähden sen etuina ovat vesiliukoisuus: sillä voidaan poistaa lyhyempiä karvoja kuin vahauksella, ja se tarttuu ainoastaan itse karvaan ja kuolleeseen ihosolukkoon, jolloin iho ei ärsyynny niin helposti.

Sokerointimassa ei sisällä yleisesti allergisoivia aineita, ja se on hyvin siedetty, sillä se sopii myös kuivaihoisille. Tarjolla myös voidepuudutus. Meillä käytetään Sweet Body -tuotteita. Meillä tehdään myös brasseja naisille ja miehille.

IPL valoimpulssihoito

IPL perustuu suodattimeen, jonka avulla tehdään pysyvää karvanpoistoa (myös voidepuudutuksella), . Hoidot kestävät 15-30 minuuttia. Joissakin tapauksissa saattaa hoidon jälkeen ilmetä vähäistä punotusta. Ennen toimenpidettä ja sen jälkeen on vältettävä suoraa auringonsäteilyä. Tulokset syntyvät sarjahoidoista. Ota yhteyttä hoitolaan ennen varausta lisäohjeita varten. IPL tehoaa vain kasvuvaiheessa olevaan karvaan.

Lymfa

Paineluterapiaa käytetään vähentämään tai poistamaan selluliittia sekä edistämään verenkiertoa. Hoito perustuu siihen, että syvä fysikaalinen stimulaatio voi rikkoa rasvataskujen rakenteita ihon alla ja saa ihon näyttämään tasaisemmalta.

Hoidossa asiakkaan jalkoihin/vyötärölle/käsiin tai kaikki em. asetetaan tukevasta kankaasta valmistetut erikoissaappaat/vyö/käsiosat, joissa on ilmataskuja. Ilmataskuihin johdetaan ilmaa ja niiden täyttyessä vartalolla tuntuu kevyt puristus. Paineen säätäminen saa aikaan syvähierontaa, jossa paineen avulla saavutetaan ihon alimmatkin kerrokset. Paineluterapiahoito kestää yleensä 30min ja sitä suositellaan tehtäväksi 8-15 kertaa (voi tehdä joka päivä) ja se sopii perusterveelle ihmiselle, terveydentilatiedot käydään läpi hoitolassa.

Ultrakavitaatio+RF

Ultrakavitaatio on ultraäänellä tehtävää kivutonta ja turvallista rasvasolujen poistoa kehosta 2 cm:n syvyydeltä pysyvästi. Käsittely hajottaa rasvasoluja rasvahapoksi, jonka maksa käsittelee. Sen jälkeen rasvasolut poistuvat aineenvaihdunnan kautta. Poistuminen kestää 1-2 viikkoa. Kavitaatiolla voi hoitaa mm. ”alleja”, reisiä, polvia, selkää, vatsaa, pakaroita. Jenkkakahvat saattavat lähteä jo ensimmäisellä hoitokerralla. Riippuen rasvakerroksesta hoitoja suositellaan tehtäväksi 6-10 kertaa. Hoitokertoja voidaan tehdä 2 krt/viikko

RF-hoito on ääniaalloilla tapahtuvaa ihoa kiinteyttävää ja appelsiini-ihoa poistavaa hoitoa vartalolle. Vartalolle RF-hoitoa tehdään kavitaation yhteydessä tai erikseen. Hoitokertoja vartalolle suositellaan 10-12 kertaa.

Ultraäänikavitaatio/RF-laite on uusin ja markkinoiden tehokkain.

Kuva jossa nainen vartalohoidossa